Webbmalin
 

Hemsida i WordPress

Jag skräddarsyr din hemsida för WordPress efter dina behov. Du kanske vill ha tweetknapp eller facebook gillaknapp, kunna byta bild i sidhuvudet, ha ett nyhetsflöde i sidomenyn, inloggning till dina kunder, kunna sälja något via paypal, ett bokningssystem eller en webbshop.

Vi måste också komma fram till vilket webbhotell du behöver utefter dina behov.

Det är mycket att tänka på när en hemsida ska skapas och vi går enklast igenom detta under ett möte.

Själva layouten på din hemsida tas fram med hjälp av duktiga grafiska designers (eller du kanske själv har en skiss?) och när den är fastställd kodar jag ihop hemsidan och visar upp den på min testserver så att du kan gå in och klicka runt och se att den fungerar som du tänkt dig.

Sedan installerar och konfigurerar jag WordPress på ditt webbhotells server och lägger upp din hemsida.

Jag skriver in sökord som du och jag tagit fram tillsammans.

Till sist träffas vi och jag visar dig hur du använder WordPress.