Webbmalin
 

Om mig

bild på WebbMalinJag har arbetat i den grafiska branschen sedan 1997, mestadels med prepress på tryckerier med kvalitetsoffset, vilket innebär retuschering av bilder, friläggning, färgseparation, utskjutning etc och jag har en grundläggande kunskap i Adobe Photoshop, Illustrator och InDesign.

Har också jobbat som teknisk support på ett grafiskt företag och som originalare på en liten printshop i Tucson, Arizona i USA, där jag dessutom hade mycket kundkontakt.

Intresset för webbdesign uppstod 2005 när mitt dåvarande band behövde en hemsida och blev ännu större då jag ville skapa en hemsida om kost och näring. Jag snubblade på WordPress under 2006 och blev fast! Jag är självlärd på WordPress, HTML och CSS, men har en ingenjörsexamen med inriktning Grafisk Teknik från KTH där även C-programmering ingick i kursutbudet.

Jag jobbar deltid på Unionens printserviceavdelning där jag skapar tryckoriginal för tjänstemannaavtalen, samt trycker dem och andra avtal, affischer, flyers, rollups och brev till landets alla medlemmar. Jag har tidigare även programmerat i SQL i deras medlemsregister.

På fritiden rider jag på en Westernriden morganhäst och gillar att gå på spelningar och ut och vandra i naturen.